Gebruikers toevoegen aan uw organisatie

Medewerkers uitnodigen via de Standalone App

Als beheerder kunt u nieuwe gebruikers rechtstreeks in de Standalone App aan uw organisatie toevoegen. De nieuwe gebruiker ontvangt als welkom een activeringsmail. Zodra de aanmelding is voltooid en het wachtwoord gereset, wordt de nieuwe gebruiker toegevoegd aan uw plan (Trial, Lite of Unlimited) en indien van toepassing gefactureerd tijdens de eerste factureringsperiode.

1. Ga naar Instellingen. Klik op de button met uw initialen (rechtsboven, naast het aantal scribes dat u nog tegoed hebt). Een menu verschijnt

2. Klik op de tab "Organisatie Portaal"

3.  Klik op de button "Add a member" (voeg een medewerker toe). Hierna wordt een pop-upvenster geopend. Voer het e-mailadres in van de collega die u wilt uitnodigen om de Standalone App te gebruiken. Attentie: het kan enkele minuten duren voordat de nieuwe gebruiker een welkomstmail ontvangt en een wachtwoord kan instellen.

Nadat meer leden zijn toegevoegd aan het organisatieportaal, kan de beheerder onderling bepaalde verantwoordelijkheden wijzigen, zoals bijvoorbeeld iemand anders beheerder maken. Hiervoor moeten de rollen worden gewisseld. Klik hiervoor op de drie verticale stippen.

Let op: als de beheerder zijn rol aan iemand anders toewijst, krijgt hij geen toegang meer tot het organisatieportaal.

(Lees hier meer over rollen)