1. Maak uw account aan

Uw account aanmaken en activeren, het wachtwoord aanpassen en twee-stappen verificatie

Om gebruik te kunnen maken van de Standalone App van Autoscriber, dient u uw gegevens in te vullen op onze website. De eerste persoon die namens een organisatie aanmeldt, wordt automatisch de beheerder (admin) en bepaalt onder welke voorwaarden (gratis proefperiode, Lite of Unlimited) het hoofdaccount geactiveerd wordt.

• TIP: Bij de aanmelding is het raadzaam om uw zakelijk e-mailadres te gebruiken. Autoscriber zal automatisch de domeinnaam van uw organisatie registreren als accountnaam.
  • Als iemand anders binnen de organisatie al beheerder is, kunt u via die persoon een aanmeldlink aanvragen om zelf een account aan te maken. Na aanmelding worden nieuwe gebruikers toegevoegd aan het overzicht van de beheerder.

Voltooiing van het aanmeldproces en instellen van een wachtwoord

Na het aanmelden ontvangt u van Autoscriber een welkomstmail met een link om uw wachtwoord in te stellen. Deze link is om veiligheidsredenen slechts 5 dagen geldig. Als u later uw wachtwoord wilt instellen, dient u een nieuwe uitnodiging aan te vragen via de beheerder of door een e-mail te sturen naar support@autoscriber.nl.

Nadat u uw wachtwoord heeft ingesteld, wordt u naar de website van Autoscriber geleid. Log rechtsboven in met uw e-mailadres en wachtwoord. Voor extra accountbeveiliging wordt u gevraagd om een verificatiemethode te kiezen. Dit is een extra stap om uw account veilig te houden. U heeft twee opties:

• SMS: Kies voor deze optie en voer het nummer van uw mobiele telefoon in.
  • Twee-staps verificatie: Kies voor deze optie en er verschijnt een QR-code op het scherm. U kunt deze code scannen met een speciale app voor eenmalige wachtwoorden, zoals Google Authenticator (zie hieronder hoe u deze kunt koppelen aan uw Autoscriber-account).

Instructie voor instellen twee-stappen verificatie

1. Download Google Authenticator (of vergelijkbaar) in de App Store of Google Play Store en installeer deze op uw mobiele telefoon.
  2. Open de Google Authenticator-app, druk op het plusteken en scan de QR-code op het scherm van uw computer. Uw Autoscriber account is nu gekoppeld.
  3. Elke keer als u Autoscriber wilt gebruiken, heeft u na het inloggen ter verificatie van de gebruiker een nieuwe, eenmalige code nodig. U kunt ook als optie aanvinken dat uw apparaat door Autoscriber 30 dagen mag worden onthouden.

Van start met Autoscriber Standalone

Na het doorlopen van bovenstaande stappen, het inloggen en de verificatie dmv de eenmalige code via app of sms kunt u beginnen met het opnemen van een consult. Wilt u eerst lezen hoe dit in zijn werk gaat, kijk dan naar: Snel van start