Gebruik van Autoscriber bij Videogesprekken

View in Help Scout

Het is mogelijk om Autoscriber in te zetten bij een video consult. Wij adviseren daarbij om zowel het videoconsult als Autoscriber via het zelfde apparaat te laten lopen.

Let op: het is hierbij wel van belang dat u over twee verschillende microphones beschikt: bijvoorkeur een externe en een interne microfoon. Gebruik van slechts één microphone heeft tot gevolg dat er geen samenvatting door Autoscriber gegenereerd kan worden.

Wij adviseren hierbij zoveel mogelijk onderstaande setup aan te houden;

1. Verbind een externe microphone met uw laptop, pc of tablet (bijvoorkeur een headset/oortjes)
  2. Start het videogesprek op via uw laptop, pc of tablet, selecteer daarbij de externe microfoon

3. Start het Autoscriber op via uw laptop, pc of tablet, selecteer daarbij de interne microfoon