Gebruik van Autoscriber bij telefoongesprekken

Het is mogelijk om Autoscriber in te zetten bij een telefonisch consult. Wij adviseren hierbij zoveel mogelijk onderstaande setup aan te houden;

1. Open Autoscriber op uw Computer, Laptop of Tablet
  2. Voer het consult met uw telefoon, zet deze op luidsprekerstand met een hoog volume
  3. Plaats uw telefoon dichtbij (max op 50cm afstand) het apparaat waarop Autoscriber draait

Tip: door uw telefoon te koppelen aan een (bluetooth)speaker kan de kwaliteit van het geluid verhoogd worden wat een nog beter resultaat aan de samenvatting via Autoscriber kan geven.

Belangrijk: voorkom dat het telefoongesprek en Autoscriber op hetzelfde apparaat actief zijn; doordat beide applicaties verschillende opdrachten aan hetzelfde apparaat geven, zal er in veel gevallen geen samenvatting gegeneerd kunnen worden.